Треньорът на Милан Стефано Пиоли бе бесен на своите футболисти, след като те изпуснаха преднина от 2:0 и загубиха голямото дерби с Интер с 2:4.

"През първото полувреме ясно се видя, че стратегията ни работи много добре. Може би заслужено поведохме с 2:0, а освен това имахме шансове да бъдем и с по-солиден аванс", коментира специалистът на пресконференцията след мача.

"За съжаление заради наши грешки се стигна до изравняване и тогава определено противникът взе инициативата в ментално отношение. Да допуснем два гола в рамките на няколко минути бе голям удар за нас от който не успяхме да се съвземем".

"Като цяло мога да кажа, че опитът помогна на Интер, тъй като в момента те са много по-опитен отбор от нас и са свикнали да играят подобни срещи. Няма как да бъдем щастливи. Имахме преднина от два чисти гола, ударихме и две греди, а накрая загубихме".

"Ядосан съм на моите футболисти, тъй като допуснахме доста детински грешки в защита и това позволи на противника да ни вкара четири гола. Мога обаче смело да кажа, че това бе и най-доброто ни първо полувреме за целия сезон".

"Яд ме е, тъй като тези момчета показаха преди почивката, че са способни на наистина страхотни неща".