Списание "Плейбой" публикува уникални снимки от еротична фотосесия на общинския стадион в Познан, който ще бъде една от арените на Европейското първенство по футбол през 2012-а.

През септември Полша официално откри първия футболен стадион за Евро 2012.

"Арена Познан" е претърпял пълен ремонт, след което капацитетът му се е увеличил до 43 хиляди души и всичко струва повече от 210 милиона щатски долара.

Това накара редакцията на полското издание на "Плейбой" да организира тази страхотна фотосесия на 11 от най-красивите моделки - шест блондинки и пет брюнетки.

Частично и напълно голи, красавиците направиха пълна инспекция на стадиона. Мадамите се строиха около центъра, както подобава, загряваха, разтягаха, бягаха по терена и си подаваха пасове с топката.

Полските мацки изобразиха и пълно изтощение след мач, когато предстоят още 30 минути допълнително време за определяне на крайния победител.

Девойките седнаха и като резерви на скамейката, изтривайки от себе си потта и калта. Накрая пробваха изпълнения на дузпи, като се вживяха и в ролята на предани фенове.

Разбира се, постоянно се преобличаха в съблекалнята и си вземаха душ. Всички останаха доволни от стадиона, като дори похвалиха седалките и тревата.