Голям скандал между роднините на покойната легенда Трифон Иванов е възниквал заради имоти, показа проверка на Gol.bg.

Една от законните наследници на Туньо – дъщеря му Галина Трифонова Иванова, се оплака във Фейсбук, че дни след погребението, апартаментът му е пуснат за продажба. Тя написа, че по документи той вече не е на героя от САЩ'94 или наследниците му, а принадлежи на майката на приятелката му.

"Добре дошли всички в моя нов живот. Живот, в който ще дам всичко, за да защитя и да спася достойнството и честта на татко с цената на всичко", написа още Иванова.

Дъщерята на легендата разкри още, че жената, която продава апартамента, в момента шофира и джипа, който е принадлежал на Туньо.

"Разстоянието и "законите" в България не ми позволяват, към днешна дата, аз като негова ДЪЩЕРЯ да направя нещо, за да предотвратя подобни "свинщини"! СВОБОДАТА, която имам в това виртуално пространство обаче, ми позволява, дори на 2000 км от Велико Търново да ви разкажа всичко това".

"И ако НИКОЙ от органите на реда няма "правомощията" да направи запор на каквото и да било, нещо, което е било собственост на ТАТИ, то поне всички да знаете за какъв "ЧОВЕК" говоря!", написа още Галина Иванова.
 

 

07.03.2016 ili 19 DNI OT POGREBENIETO NA BASHTA MI - NEGOVIQT APARTAMENT VECHE SE PRODAWA... PROSTETE ME - NEGOWIQT...

Публикувахте от Trifonova Ivanova в 11 март 2016 г.

 

 

 

 

 

Този джип е собственост на баща ми, който ПОЧИНА преди месец!!!...По необясними и незаконни причини, той продължава да...

Публикувахте от Trifonova Ivanova в 14 март 2016 г.