36-годишна лекоатлетка признава, че все още е девица. Лоло Джоунс обяви, че не робува на модерни стереотипи, а се пази за брака.

Лоло се е врекла на непорочност заради дълбоко християнските си вярвания. От години американката се зарича да прави секс чак в първата си брачна нощ и досега спазва обета си. Джоунс направи признанията си по време на участие в „Биг Брадър”.

„Харесвала съм доста мъже, но нещата просто не се получават - споделя атлетката пред Тамар Бракстън.- Опитвала съм да излизам и с лекоатлет. Пробвала съм с хора от всякакви професии. Не знам защо Господ не ме е благословил със съпруг”, споделя още тя, цитирана от "Блиц".

Според Лоло, една от причините е твърде разпространеното схващане, че днес всичко трябва да се случи тук и веднага „Момчетата не искат да чакат”, споделя Лоло, която е бивша световна шампионка. 

„Това сложи край на много връзки. Сърцето ми често беше разбивано. Има и такива, които се шокираха, когато им кажех, че съм девствена или мислеха, че лъжа. Други бяха шокирани или приемаха това за предизвикателство.

Но след това си казваха „О, значи в буквалния смисъл трябва да се оженя за нея” и си тръгват”, допълва още тя.