България - Казахстан, контролна среща, която ще се играе в унгарския град Фелчут, стадион "Панчо Арена", начало 19.00 часа.

Последните 10 срещи на България: Общо 4 победи, 1 равенство и 5 загуби.

Последните 10 срещи на Казахстан: Общо 1 победа, 2 равенства и 7 загуби.

Вероятни състави:

БЪЛГАРИЯ: Митрев; Панов, Бодуров, Божиков, Занев; Костадинов, Славчев; Неделев, Попов, Миланов; Делев

КАЗАХСТАН: Ерич; Постников, Бейсабеков, Шомко, Малий; Куат, Исламхан, Зайнудинов; Сейдахмет, Муртазаев, Кижниченко

ПРОГНОЗА: България преди дни загуби безславно с 0:1 от Босна и Херцеговина в Разград и днес ще търси поне равенство с Казахстан, където селекционер е Мъри Стоилов. Контролата ще се играе в Унгария и ще можете да я следите пряко в Gol.bg.

Петър Хубчев ще направи доста промени със състава, с който излезе срещу Босна. Под въпрос за мача е Ивелин Попов. Капитанът на България е с контузия от срещата с Босна и най-вероятно ще остане на терена едно полувреме.

Както е известно, аут от двубоя е друг офанзивен футболист - Андрей Гълъбинов. Звездата на ЦСКА Кирил Десподов пък ще играе за младежката гарнитура в евро квалификация срещу Словения утре.

Така на вратата най-вероятно ще застане Митрев, а пред него ще действат Бодуров, Божиков, Панов и Занев. В средата играта ще връзват Симеон Славчев, Георги Костадинов, Тодор Неделев и Георги Миланов. В атака ще се разчита на Ивелин Попов и Спас Делев.

Казахстан от своя страна удари преди дни Унгария в контрола, като това бе дебют за Мъри Стоилов начело на отбора. Той обаче има сериозни кадрови проблеми със състава си. Очакванията са за отворена игра и голове в двете врати.

Резултат: България - Казахстан 1:1