Кротоне - Ювентус, среща от 23-ия кръг на Серия "А", стадион "Есио Скида", 19:00 часа българско време.

Групата на Юве за мача: Буфон, Бенатия, Пянич, Кедира, Куадрадо, Игуаин, Сандро, Матиело, Бардзали, Манджукич, Бонучи, Пяца, Дибала, Асамоа, Дани Алвеш, Ругани, Нето, Лихтщайнер, Стураро, Ринкон, Аудеро и Лориа

Контузени: Лемина и Маркизио

Можете да гледате мача на живо ТУК!

Прогноза на Gol.bg:
В този мач няма никакво съмнение кой е големият фаворит. Това е шампионът на Италия Ювентус. Торинци се намират в поредица от четири поредни победи и едва ли ще сгрешат точно днес срещу един от най-слабите тимове в Италия.

Домакините са в доста слаба форма и са инкасирали три загуби в последните си 5 мача.

Преди десетилетиe двата тима изиграха два мача и торинци спечелиха с 5:0 като домакини и с 3:0 като гости без абсолютно никакви проблеми, а сега отново можем да очакваме изразителна победа за тима. 

Като цяло домакините са на цели 9 точки от спасителните места и може би до голяма степен тимът ще трябва да се примири със съдбата си - да изпадне във втория ешалон.

Родният национал Александър Тонев не е ясно все още дали ще попадне в групата на тима си, но пък домакините ще бъдат без наказания Крисетиг за днешния мач. 

Гостите пък са без контузените Лемина и Маркизио. 

Междувременно наставникът на торинци Масимилиано Алегри може да даде почивка на Сами Кедира за днешния мач, след като германецът свърши доста солидна работа през последните срещи. 

Като цяло нашата прогноза е успех с 0:4 за гостите.

Резултат: Кротоне - Ювентус 0:4