Барселона - Леонеса, среща oт 2-ия кръг на турнира за Купата на краля, стадион "Ноу Камп", 22:30 часа българско време. 

Прогноза на Gol.bg:
Няма никакво съмнение кой е големият фаворит в този мач - това са домакините. Техният противник се състезава в Сегунда Б и на всичкото отгоре се намира в доста лоша форма и няма записана победа в последните си пет мача - загуба и четири ремита.

По всяка вероятност Ернесто Валверде ще даде шанс на титулярите да си починат с оглед на противника днес, а това ще рече, че Луис Суарес, Лео Меси и компания едва ли ще вземат участие в днешния мач на своя отбор. 

Макар да е лидер в класирането Барса не се намира в най-добрата си форма и тимът има на сметката си само две записани победи в последните пет мача от всички турнири, но успехът днес е задължителен и дори се очаква да бъде разгромен.

Oчаква се под рамката на каталунците за днешния мач да излезе Джаспър Силесен, който ще получи шанс за изява, а Томас Вермаелен, който доскоро лекуваше контузия, също е дал сериозна заявка за място в стартовия състав на тима си.

Младоците Чуми и Жуан Миранда по всяка вероятност също ще намерят място в единайсетте на Валверде за днешния сблъсък. 

Двата тима са се срещали до момента в турнира през 2009 година, когато Барса спечели двата мача за Купата на краля с общ резултат от 7:0.

Нашата прогноза за този двубой е успех с пет попадения за домакините. 

Прогноза: Барселона - Леонеса 5:0