Верея - ЦСКА-София, мач от втория кръг на Първа професионална лига, стадион "Берое", 19:00 часа

Вероятни състави

Верея: Колев, Мунин, Енчев, Зафиров, Слaев, Пасченко, Елиаш, Еуженио, Сукуна, Цветанов, Калоянов

ЦСКА: Китанов, Атанасов, Чорбаджийски, Перес, Недялокв, Галчев, Малинов, Нунеш, Маламов, Диого Виана, Йорданов

ЦСКА-София започна ударно първенството с победата 2:0 над Славия, а сега ще трябва да затвърди добрите впечатления в гостуването на новака Верея. Червените се надяват да наберат добра инерция в следващите мачове, тъй като програмата им е наглед лека и битките с водещи отбор идват чак след шестия кръг.

Старозагорции обаче имат амбиции да са фактор в първенството и със сигурност няма да се дадат без бой срещу фаворита. Очаква се треньорът на ЦСКА-София Христо Янев да заложи на почти същия състав, който преди седмица се наложи над Славия.

Най-вероятно ще има само една промяна - излекуваният от вирус Станислав Маламов ще смени Кирил Десподов на левия фланг. На другия ще бъде героят от миналия мач Диого Виана, а нападението отново ще води Преслав Йорданов.

Верея разполага с някои опитни футболисти, начело с бившите играчи на Берое Елиаш Да Силва и Владимир Зафиров. Титуляр за старозагорци вероятно ще започне Момчил Цветанов, който бе част от отбора на ЦСКА, спечелил Купата на България, но след преместването на Литекс на "Армията" бе освободен.

Верея започна първенството прилично - с равенство 0:0 срещу Дунав в Русе и сега ще се мъчи отново да вземе положителен резултат. На първо четене обаче ЦСКА-София изглежда по-подготвен и има повече аргументи за трите точки.

Резултат: 0:1