ЦСКА Москва - Лудогорец, среща от група "Н" на Лига Европа, стадион "Арена Химки", начало 19.55 часа.

Последните 10 срещи на ЦСКА във всички турнири: Общо 3 победи, 3 равенства и 4 загуби. От тях 2 победи и 4 загуби в последните 6 домакинства.

Последните 10 срещи на Лудогорец във всички турнири: Общо 8 победи и 2 загуби. От тях 5 победи и 1 загуба в последните 6 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Вероятен състав на Лудогорец: Илиев, Недялков, Терзиев, Григоре, Сисиньо, Баджи, Анисе, Марселиньо, Вандерсон, Лукоки, Кешерю

ПРОГНОЗА: Труден за прогнозиране мач, в който може да се случи всичко. В момента Лудогорец е с реални шансове да продължи в следващата фаза на надпреварата, но не трябва да губи в Москва.

От друга страна ЦСКА е само с една спечелена точка и е на последното място в групата, но има да си връща на разградчани за онова унизително 1:5 в България.

При победа днес в Русия и загуба на Ференцварош от Еспаньол в Будапеща, "орлите" ще се поздравят с европейски мачове и през пролетта.

Станислав Генчев има обаче сериозни кадрови проблеми със състава си. Рафаел Форстър и Яцек Горалски са наказани, а Жоржиньо е контузен. В центъра на защитата се очаква да си партнират Григоре u Георги Терзиев.

Ветераните Моци и Светослав Дяков ще останат резерви. Шанс за титулярно място има Дан Битон. Интересното е, че с отбора за руската столица вчера тръгна и вратарят Владислав Стоянов.

Както е известно, стражът се завърна в игра след 2,5 години, като засега пази за дубъла. Той бе с отбора и в Барселона, като тренира преди мача с Еспаньол.

В лагера на ЦСКА Москва имаше добра новина. След травма готов за игра е Алан Дзагоев. Този мач е троен и за това ще заложим на голово равенство.

Резултат: ЦСКА Москва - Лудогорец 1:1