Майката на Кристиано Роналдо – Долорес Айверо, засили слуховете, че петкратния носител на Златната топка е твърдо решен да напусне хегемона в Шампионска лига Реал Мадрид.

За разлика от друг път, тя не заяви, че синът й остава твърдо на "Сантиаго Бернабеу", а заяви, че и харесва Париж, с което косвено потвърди за интерес на ПСЖ към португалския национал.

"Харесвам този град и от време на време го посещавам. Последният път, когато бях там, Крис получи Златната топка и бях изключително горда. В Париж винаги са ме третирали много добре. Честно казано, нямам против, ако се преместим там. Но все още предпочитам да се върнем в Манчестър", заяви Айверо, с което намекна и за трансфер в Юнайтед, където Роналдо се превърна в световна звезда между 2003 и 2009 г. преди да премине в Реал за рекордните тогава 94 милиона евро.

Европейските медии пък се надпреварват да пишат, че "кралският клуб" ще предложи бартер на ПСЖ за Неймар, плюс евентуално доплащане заради възрастта на Кристиано (33 г.). Легендата на мадридчани Икер Касияс обаче смята, че подобна сделка няма да е изгодна за испанския гранд.

"Бих ли разменил двамата? Категорично не", отсече вратарят. "Не бих сменил Роналдо за никого. Това е най-добрият футболист, с когото съм играл. Постоянно прави невероятни неща, подобрява се ежедневно. Това е ненормално! Каквото и да се говори, знам, че е щастлив в Мадрид и не мисля, че ще си тръгне", добави Касияс.