Леванте - Реал Мадрид, мач от 5-я кръг на испанската Примера Дивисион. Стадион "Сиудад де Валенсия", 21.00 часа българско време.

Групата за мача на Реал Мадрид: Касияс, Адан, Дудек, Рамос, Марсело, Арбелоа, Карвальо, Матеос, Хуан Карлос, Гранеро, Мамаду Диара, Ласана Диара, Чаби Алонсо, Педро Леон, Кедира, Ди Мария, Йозил, Игуаин, Роналдо, Бензема

Контузени: Кака, Гаго, Албиол, Гарай, Каналес

Наказан: Пепе

Вероятен състав: Касияс, Марсело, Рамос, Карвальо, Арбелоа, Чаби Алонсо, Лас, Йозил, Ди Мария, Роналдо, Игуаин


Прогноза: След междинния кръг през седмицата Реал Мадрид излезе начело в класирането, след трудна победа над Еспаньол. Леванте от своя страна е в зоната на изпадащите, но в сряда отборът имаше поводи за оптимизъм, след като спечели първите си три точки, при това в гостуване. Класата на отбора от Валенсия обаче е значително по-ниска от тази на мадридчани. Фактът, че Реал Мадрид гостува пък може да се окаже положителен за отбора на Жозе Моуриньо, тъй като футболистите ще могат да играят спокойно без да се притесняват, че всеки момент феновете им могат да ги освиркат. Освен това в момента лошият терен на Сантяго Бернабеу определено затруднява техничния стил на игра на белите.

Резултат: 0:2