Босът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес призна, че Кристиано Роналдо е най-добрият футболист с който някога е подписвал.

"Мисля, че вече стана съвсем ясно защо Роналдо си тръгна. Той просто имаше нужда от ново предизвикателство. Напускането му няма нищо общо с разни данъчни скандали и такива неща. Той е най-добрият футболист, който съм привличал в Реал до момента", категоричен е Перес пред "Марка".

"В продължение на девет години той никога не ни е създавал проблеми. Винаги съм имал страхотни отношения с него и сега също е така. Не сме обсъждали данъчните му проблеми. Ако е искал помощ е щял да ми каже, но не е ставало на въпрос". 

"Азар? Имам усещането, че ще дойде при нас честно казано. Той е един от най-добрите играчи в света и имаме интерес. Миналата година искахме да го привлечем, но така и не успяхме. Надявам се сега обаче да успеем да сторим това". 

"Относно Серхио Рамос мога да кажа, че е невъзможно капитанът ни да напусне в момента. Разбрах, че имал добра оферта от Китай, но те не могли да преведат парите. Рамос остава твърдо в отбора и това е ситуацията около него".