Изпълнителният директор на Рома Мауро Балдисони заяви, че е много щастлив, че Един Джеко е останал в клуба. Нападателят бе силно желан от Челси, но в лондонския тим премина само Емерсон Палмиери. 

“Към дата 31 януари Рома продаде само един играч. Това показва, че ние не се нуждаем от това да продаваме играчите си, но трябва да се възползваме добре от възможностите, които ни се предоставят. 

Ние сме почти постоянно в Шампионската лига в последните години и ако продаваме играчи като Джеко, това няма да е добре за нас. Ясно е, че щяхме да вземем добри пари за него, но не отстъпихме от нашите изисквания. 

Все пак сме щастливи, че Джеко остава. Ако го бяхме продали, трябваше да намерим негов заместник. От лятото досега получихме приемливи оферти за Раджа Наинголан, Костас Манолас и Кевин Строотман, което показва, че сме много добър отбор. 

Не мисля, че ще правим трансфери в последния момент, освен този на Жонатан Силва, който ще замени Емерсон. Важното е, че не се нуждаем от това да продаваме играчите си. Често чувам в медиите, че Рома се нуждае от пари, но това не е така. Имаме стабилен спонсор. Само в последните 15 месеца собствениците похарчиха 98 млн. евро, а през 2014 100 млн.”, каза Балдисони.