Рома е много близо до подпис с бранителя на Аталанта Джанлука Манчини, а също така отборът може да привлече и Гонсало Игуаин от редиците на Ювентус, твърди трансферният специалист Джанлука Ди Марцио в своя сайт.

Той отбелязва, че отборът продължава да прави всичко възможно да убеди Нико Барела от Каляри да избере италианската столица за следваща дестинация, макар че младият италиански национал не иска и да чуе за "римските вълци" и желанието му е да играе за Интер.

Също така "джалоросите" са близо до Жордан Верету от Фиорентина, като тимът му предлага 3 милиона евро на сезон. Отборът се надява да уреди привличането му съвсем скоро и така да подсили още халфовата си линия.

Ще продължи и работата по привличането на бранителя Марк Бартра от Бетис, но по-важната новина е, че от Юве са дали одобрение Игуаин да потегли към италианската столица и на практика тази сделка е изключително близо.

Нападателят се завърна в торинския колос от Челси, където бе под наем и разочарова, и макар че се събра отново с Маурицио Сари и в "Старата госпожа" се очертава той да няма бъдеще в тима.