Галерия

Свързваната с Григор Димитров канадска тенисистка Южени Бушар официално призна, че си търси мъж. Спряганата за доста самотна Южени дори посочи критериите, на които трябва да отговаря бъдещият й партньор.

"Да е уверен, забавен, стилен и поне 179 сантиметра висок. Аз не хапя и съм достъпна", сподели пред Herald Sun Бушар, която беше забъркана в кратка афера с първата ни ракета преди години.

Макар да е една от най-красивите тенисистки в тура, за канадката се твърди, че не жъне успехи в леглото. През лятото тя дори заяви, че е в серия от 457 дни без интимни ласки.

24-годишната палавница е висока 178 сантиметра и разбираемо очаква нейният партньор да е по-висок. Критерий, на който напълно отговаря Димитров. 

Хасковлията покрива и останалите условия, но според медиите не изпитва копнежи към колежката си, която си прехапваше устните, докато летеше на хеликоптер с него над Тихия океан през 2014 година.

Бушар признава, че се чувства самотна заради професионалния си път, свързван с много пътуване по целия свят: "Всяка седмица си в различен град. И това влияе много на социалния си живот".