Младата звезда на Тотнъм Деле Али обяви, че едва ли ще успее да задоволи претенциите на критиците си, но и не се интересува от тяхното мнение. 

Вчера халфът изигра отличен двубой, като вкара два гола за победата над Челси с 3:1, която до голяма степен гарантира завършването в Топ 4. Така той  показа, че определено има място в националния отбор, въпреки че игра малко в последните две контроли на Англия. 

„Много хора сигурно все още ще бъдат разочаровани от играта ми. Аз обаче просто се опитвам да помогна на отбора и не се интересувам от мнението на другите, тъй като сигурно никога няма да мога да задоволя претенциите на всички“ заяви футболистът. 

„Не мисля, че има какво да доказвам. Стремя се да си заслужа място в стартовия състав и след това просто да бъда максимално полезен. За радост този път успях да го направя и вкарах два гола, така че съм доволен“ добави още Али, който записа мач №100 във Висшата лига, като за тези двубои е вкарал общо 36 гола, а във всички мачове  за Шпорите има 44 попадения в 139 срещи.