От Тотнъм вече се оглеждат за евентуален заместник на Маурисио Почетино, ако все пак аржентинецът реши да напусне, след като се говори, че е в плановете на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. 

Наставникът обяви вчера, че е фокусиран върху работата си начело на Шпорите, но ситуацията може да се промени и според „Дейли Мейл” лондончани са набелязали боса на Борнемут Еди Хау за основен вариант при раздяла с Почетино. 

Президентът Даниел Леви ще иска компенсация от 40 милиона паунда от Червените дяволи за треньора, но парите могат и да не спрат клуба от „Олд Трафорд”, ако шефовете вярват, че с такава промяна ще се върнат на върха. 

Хау натрупа сериозна репутация като треньор, който обича атрактивния футбол, а освен това успява да извлече и най-доброто от играчите си и да ги развие, което също е добре за Шпорите. 

Почетино успява да се справи блестящо през сезона, макар и през лятото да не взе нито един нов футболист. Той обаче счита, че липсата на инвестиции в тима ще му попречи да направи решаващата стъпка към трофеите и това може да го накара да помисли и за промяна.