Тотнъм трябва да се научи да печели важните мачове и когато е под напрежение, защото само така ще започне да взима и трофеи. 

Това обяви суперзвездата на Шпорите Хари Кейн, чийто тим продължава да бъде сред най-добрите в Англия в последните сезони, но така и не успява да стигне до отличие. 

Поредното доказателство е от последните дни, когато Тотнъм можеше да се намеси в битката за титлата, но загуби от Бърнли и Челси и направи равен с Арсенал, което го остави далеч от върха. 

„Когато сме под напрежение трябва да намерим начин да побеждаваме. В последните години това не се получава, миналата седмица също не успяхме и именно това е голямата разлика. Това е повратната точка, която е необходимо да преодолеем“ заяви Кейн. 

„Не мисля, че сме далеч от отличието. Всеки от конкурентите обаче се подобрява и за нас е важно да не изоставаме. В последните сезони постигнахме много, но ни трябва още малко, за да стигнем до отличията и се надявам, че този момент не е далеч“ добави той. 

На Тотнъм сега предстои реванш срещу Борусия Дортмунд в Шампионската лига на германска земя, но след 3:0 в първия мач Шпорите са абсолютни фаворити, за да стигнат до 1/4финалите. 

„Трябва да покажем зрялост. Те ще ни притиснат още от началото, затова трябва да сме спокойни и уверени и да покажем това, което можем, защото едва ли ще имаме по-добър шанс да стигнем до 1/4финалите“ каза още Кейн.