Роденият в Лондон национал на Сиера Леоне Али Сисе, който подписа договор за две години с Арда, бе освободен от клуба само след няколко тренировки, пише "24 часа".

Бранителят бе представен официално от новака в Първа лига като нов футболист на 8 август, като позира с фланелката на тима от Кърджали заедно с боса на тима Петър Пешев. Сисе, който дойде в Арда от втородивизионния гръцки Кисамикос, бил в ужасна форма и старши треньорът

Стамен Белчев буквално се хванал за главата от моментното състояние на защитника. Договорът на футболиста не бил заверен нотариално и затова от ръководството побързали да се освободят от Сисе.

25-годишният бранител на Сиера Леоне за последно е играл цял мач за националния си отбор срещу Етиопия в квалификация за Африканската купа през септември 2018 г. Сисе е юноша на Лестър, където и започва неговата кариера. Играе на поста централен защитник.

В Англия Сисе е ритал още за отборите на Колчестър, Кеймридж и Барнет. Играе една година и половина за шведския Фрей, а след това и за втородивизионния гръцки Кисамикос. През есента на шампионския сезон на Лестър 2015/2016 той даже е част от тима, но не играе за мъжки отбор.