Истерията за билети сред феновете на Борусия Дортмунд ескалира и сред най-върлите ултраси на "жълто-черните" се стигна до размяна на юмруци, гръмнаха германските медии, сред които вестник "Билд" и авторитетния сайт sport1.de.

Както е известно, още вчера се появи информация, че запалянковци на Борусия спят на палатки още от неделя, за да се доберат до билети за полуфиналния сблъсък с Реал Мадрид от Шампионската лига. Срещата е на 24-и април на стадион "Сигнал Идуна Парк".

Ценните хартийки за всички членове от фенклубовете на Борусия бяха изкупи за броени минути още вчера и тази сутрин в 9.30 часа българско време започна свободната продажба на билети. Първоначално обявеният час бе 10.30, но заради големия наплив касите отвориха с час по-рано.

Голяма част от желаещите да се сдобият с билет търпеливо чакаха в палатки близо до клубните каси. Тази сутрин обаче се е заформил лют скандал между привържениците за реда на опашката за билети, след което се е стигнало до физическа саморазправа, съобщава полицията.

До този момента не се съобщава за задържани сред привържениците на "жълто-черните". Близо до касите е имало строшени бутилки