Мениджърът на английския гранд Ливърпул Кени Далглиш остана много разочарован след нулевото домакинско равенство между неговия отбор и Стоук Сити.

Двата тима се изправиха един срещу друг на "Анфийлд", но домакините така и не успяха да стигнат до успеха в срещата, въпреки положенията, които създадоха.

"Гостите дойдоха тук, за да си тръгнат с една точка, и в крайна сметка постигнаха целта си", коментира шотландският специалист на пресконференцията след мача.

"Отговорността в случая трябва да падне върху нас, защото ние трябваше да бъдем по-настъпителни, за да вземем победата", добави той.

"За наше съжаление не успяхме да пречупим противника и да постигнем победата, както ни се искаше", каза още специалистът.

"Като цяло обаче хубавото е, че бяхме доста солидни в отбрана и не позволихме на противника да създаде положения пред вратата ни. Гостите се отчетоха с един удар през първото полувреме и като цяло това бе всичко по-интересно, което се случи пред нашата врата"

"Момчетата се стараха, но не направихме достатъчно, за да може отборът да вземе трите точки от срещата. В подобни сблъсъци, когато не си вкарваш положенията, това е фатално", завърши Далглиш.