Техническият директор на Интер Марко Бранка заяви, че победата над Ювентус в дербито на кръга в Серия "А" е от голямо значение и резултатът ще повлияе и на останалите срещи до края на първенството.

"Решителна победа, която ни донесе трите точки", заяви Бранка пред "Скай Италия". "Борехме се срещу "бианконерите" с всички сили. Това, че те останаха десет души, само малко ни помогна, иначе си заслужихме победата".

"За щастие Дъглас Майкон отпечата вратата на Буфон, след това дойде и попадението на Ето'о и сега ще се съсредоточим  върху предстоящия във вторник вечерта мач от Шампионската лига срещу Барселона".

"Нямаме какво да се занимаваме с Рома. Доволни сме от победата тази вечер и ще се фокусираме върху собствените си задължения".

Директорът отговори на въпроса, защо от клуба продължават да мълчат преди мачове и дали напрежениетоне е заради треньора Жозе Моуриньо.

"Абсолютно не. Не съществува напрежение, а само концентрация. Погрешно е да се гледа на нещата от друга страна".

"Не е лесно да останем съсредоточени през целия период на сезона. Трябва да останем компактни и да сме готови да направим всичко възможно да излезем концентрирани срещу Барселона в Шампионската лига", допълни Бранка.