Ювентус очаквано победи Сасуоло с 3:0 в отложен мач от Серия А, за да се доближи само на 2 точки от лидера в класирането Интер. 

Душан Влахович се превърна в голямата фигура, като вкара два гола още до почивката, за да може Старата Госпожа да запише 15-и пореден двубой без загуба в първенството. Федерико Киеза добави още един гол в края. 

Сръбският нападател откри в 15-ата минута след подаване на Мирети и добро позициониране, като нагласи топката на левия си крак и след това със силен шут я прати под гредата. 

В 37-ата той реализира след свободен удар, като отново бе на точното място, за да вкара 9-ия си гол от началото на кампанията и да успокои домакините, които след това запазиха предимството си до края. 

Сасуоло имаше своите добри периоди в мача, като в средата на второто полувреме Шченсни направи страхотно спасяване срещу Берарди, за да може отборът му да завърши спокойно мача. 

В 89-ата минута влезлият от пейката Федерико Киеза оформи крайния резултат след прецизен изстрел, след като Милик се пребори за топката, а Локатели я съхрани и осигури головия пас. 

Така Юве вече има 49 точки и 6 поредни победи във всички турнири, докато лидерът Интер е с 51. Сасуоло остава с 19 на 14-о място, като е само на 2 точки над опасната зона и има само една победа и цели 6 загуби в последните си 8 срещи.

Съставът на Ювентус: Шченсни, Данило, Ругани, Бремер, Рабио, Костич (82 Самуел), Камбиасо (88 Алекс Сандро), Локатели, Мирети (57 Киеза), Влахович (82 Милик), Йълдъз (57 Уеа).