Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо настоява, че все още е един от най-великите мениджъри във футбола, макар че до момента така и не успява да изведе "червените дяволи" до титла или успех в Шампионската лига.

Той бе разсипан от критики заради поведението си и заради слабия старт на сезона, но въпреки това самочувствието му изобщо не е пострадало. Не случайно Специалния отново се заяде с журналистите по време на петъчната си пресконференция.

"Дали смятам, че още съм сред най-добрите мениджъри в света? Разбира се, че да! Питайте този въпрос и мениджърите на отборите, които завършиха след нас във Висшата лига, но бяха в топ 4", обяви той.

"Аз умея да анализирам моето представяне по-добре и мисля, че сам мога да преценя, дали съм се справил добре или не. Миналият сезон беше много добър за нас при всички положения", добави Специалния.

"Нека да не припомням, че аз имам успехи не само тук в Англия, но също така и в Италия, Испания и Португалия. И то сериозни. Ако вие си мислите, че второто място през миналия сезон не е добър успех, това е ваш проблем. Не ме касае", обърна се още той към журналистите. 

"Аз съм мениджър на един от най-големите клубове в света, но също така и един от най-добрите мениджъри в света".