Защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър съжаляваше за късното равенство срещу Саутхемптън 2:2 снощи и отчете липсата на концентрация при статично положение. 

Светците стигнаха до  точката след корнер в 96-ата минута, когато бяха с човек повече заради контузия на Брандън Уилямс и така не позволиха на съперника да излезе на трето място в класирането. 

„Разочаровани сме, тъй като дълго време контролирахме мача и имахме много ситуации. Не бяхме обаче в най-доброто си състояние, но все пак направихме достатъчно, за да победим. Има неща върху които да работим. В края едно статично положение ни уби“ заяви той. 

„През второто полувреме сякаш бяхме по-отпуснати и не бяхме достатъчно прецизни при владеенето на топката. Сами се поставихме под напрежение, след като не вкарахме трети гол. В края нямахме късмет, когато останахме с 10 души, но дано Брандън да е добре“ добави той. 

„По време на добрите си резултати напоследък сме солидни при  статичните ситуации, но този път съперникът успя да отклони топката на близката греда. Ще анализираме ситуацията, но наистина сме разочаровани. Трябва обаче да се успокоим и да се опитаме да вземем нови 3 точки още в следващия мач“ каза още Магуайър.