Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил беше в добро настроение, след като тимът победи Нюкасъл с 2:0 във финала за Купата на Лигата и спечели първи трофей след пауза от 6 години. 

Невил похвали нидерландския мениджър на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг, който според него е успял да превърне отбора от „хленчещ“ в „победител“. 

„Днес е много важен ден за Манчестър Юнайтед. Каземиро беше човекът на мача, но трябва да говорим и за човека, който превърна този отбор от хленчещ в победител: Ерик тен Хаг, който върши много добра работа. 

Играчите, за които казвахме, че не са достатъчно добри за Манчестър Юнайтед, за които казвахме, че никога повече не трябва да играят за Манчестър Юнайтед, се представят на много високо ниво в момента. Отборът има дух, те се борят и наистина имат шанс да се върнат сред елита и отново да спечелят трофеи, защото нещата очевидно се подобриха“, каза цитираният от "Труд" Невил по Sky Sports.

„Ерик тен Хаг взема добри решения по време на мачовете. Промените, които направи през второто полувреме, бяха от решаващо значение за това как Манчестър Юнайтед надделя в този финал. Последните няколко месеца бяха изключителни за клуба, за играчите, но особено за треньора“, каза още Гари Невил.