Легендата на Манчестър Юнайтед и настоящ анализатор на Sky Sports - Гари Невил, заяви, че нещо при големия съперник Ливърпул не е наред.

Бившият защитник не успя да назове кое точно, защото на пръв поглед всичко на "Анфийлд" изглежда наред. Но според него, играта на мърсисайдци показва, че това не е точно така.

"Бях на мача Ливърпул - Челси (1:1) и след края си каза: Не мога да кажа какво точно, но нещо не е наред". Нищо лошо не се е случило. Те нямат особени проблеми с духа или със скандали. Нищо подобно. Но просто им липсва нещо. Спомням си, че бях тук преди три години и си помислих: "Манчестър Юнайтед се намира в беда". Преди две години си помислих: "Този път Манчестър Юнайтед е в сериозна беда". 

"Тази тълпа, тези играчи, тази скорост на нападателната им тройка. В допълнение вече имаха Алисон Бекер и Върджил ван Дайк. Казах си: "О, боже мой. Ще спечелят лигата". Просто го чувствах и се уверих, че при тях всичко е наред. Сега това чувство не съществува. Това не е същият отбор, който беше преди две години. Все още е добър отбор и те ще спечелят много мачове. Ще бъдат близо до титлата. Но не мисля, че ще го направят. Нещо не е наред", заяви Невил.

Ливърпул започна сезона в Англия със 7 точки, след като разби Норич (3:0) и Бърнли (2:2), след което направи равенство с Челси у дома, но цяло второ полувреме игра с човек повече на терена. След паузата за национални отбори "червените" гостуват на Лийдс Юнайтед. Двубоят ще се играе на 12 септемви от 18.30 часа наше време.

Снимка: БГНЕС