Христо Стоичков, който зад Океана поддържа форма с велосипед и голф, даде интервю пред "Мундо Депортиво", в което обсъди различни теми, включително и изборите за президент в Барса през март:

"Срамота е, че аз и много други няма да можем да гласуваме. Искам да задам един въпрос. Ако искам да си купя фланелка или билет, ми го продават онлайн. Защо тогава не мога да гласувам от чужбина? На всеки се дава уникален код и пуска вота. Защо да не стане така? Жалко е... Мисля си, че през 2021-а тези неща трябва да са възможни. Защо отнемат правото на хората?", ядоса се Камата и добави: 

"В последните години виждам, че в Барса няма връзка с хората, а аз получих толкова много любов, за която не знам как да се отблагодаря. Затова съветът ми към новия президент, който и да е той, е да не се спъват два пъти в един и същ камък!", посъветва Ицо.

"Вярвам в Куман със затворени очи. Бъдещето на Барса е неясно, но ще съм най-щастливият, ако Роналд спечели ШЛ като треньор. Играчите трябва да му вярват, защото той взима решенията за доброто на клуба. Страдах много при загубите от Рома, Ливърпул и Байерн, но нека сега мислим за футболистите, които са там. Да им помагаме и да ги подкрепяме, но в Ла Лига ситуацията е много сложна. Нека сме реалисти. Трябва да стане голяма катастрофа, за да не спечели Атлетико Мадрид титлата", коментира Ицо, като на практика отписа своя любим тим за първото място.

Все пак добави оптимистично: "Барса винаги е фаворит. Затова смятам, че ще отстраним ПСЖ в Шампионската лига със сигурност. Клубът има повече характер. Вярвам в отбора. След загубата на Суперкупата на Испания тимът е задължен да вдигне Купата на краля. Имаме отбор, за да го направим. Няма да говоря лошо за миналото, защото уважавам емблемата. Това е позитивна критика. Нека новите хора, които ще дойдат, да слушат бившите играчи. Следващият президент да служи на Барса, както и Стоичков служеше като играч", завърши разпалено Камата, цитиран от "Тема спорт".