Суперзвездата Лионел Меси е пред завръщане в Барселона! Поне така твърдят в каталунската столица, където се размечтаха за чудото.

Според испанския журналист Жерард Ромеро вече има съществена промяна в плановете на Бълхата. Новоизпеченият световен шампион не искал да остава при парижани и мисли за промяна.

Лео подписа за два сезона с "принцовете" през лятото на 2021 година, когато напусна Барса със сълзи на очи заради новия таван на заплатите в Ла Лига и невъзможността на "блаугранас" да впишат новия му договор.

Меси има договор с ПСЖ до 30 юни тази година, с опция за удължаване с 12 месеца. Но той няма намерение да остава в Париж, твърди Ромеро.

Интересното е, че горещият слух за промяната в плановете на Меси съвпада с днешната новина за срещата на високо ниво сред босовете на Барселона. 

В подкрепа на тезата, че Меси няма да се върне в Барса е фактът, че Лео не се намира в най-добри отношения с президента на каталунците Жоан Лапорта. 

Аржентинецът застана зад Лапорта преди повторното му избиране за президент, но след това се почувства предаден от него и практически го посочи за главен виновник за своето напускане.