Селекцията на Левски засега цикли, пише "Тема спорт". От "Герена" все още не са обявили ново попълнение. Треньорът Петър Хубчев изрази надежда, че клубът ще успее да привлече поне трима класни чужденци. Засега обаче няма иностранец, с когото сините да са близо до подпис и да е сигурно, че ще се яви на първата тренировка от подготовката за новия сезон. Тя е насрочена за 10 юни. 

Очаква се столичани да привлекат халфа на изпадналия от елита Септември - Асен Чандъров. Освен това те имат сериозен интерес и към защитника на Ботев Кристиан Димитров, който в момента е част от националния отбор. Петър Хубчев харесва много и съотборника на Димитров Тодор Неделев и го навива за Левски. Халфът обаче трудно ще облече синята фланелка, тъй като у нас иска да играе само за Ботев.

Отново вариант пред столичани е Божидар Краев. Хубчев го викаше редовно в националния отбор, докато бе селекционер. 21-годишният халф е собственост на датския Мидтиланд. Той обаче е твърда резерва в тима - през изминалия сезон изигра само 12 шампионатни мача, като в едва 2 от тях бе титуляр. Той може да бъде привлечен под наем.