Представителят на Национален клуб на привържениците (НКП) на Левски – Степан Хиндлиян, заяви, че още не е ясно дали феновете са готови да вземат акциите на клуба. 

"Беше предложено да си вземем акциите, каквото и да значи това. Ще си помислим. Това не е първото подобно предложение към нас. Спас Русев също ни бе предложил да си вземем акциите. Не е имало обещания. Ние казахме няколко пъти, че под някаква форма Левски изглежда стабилен през последната година, но знаем, че този модел не е устойчив. Това също е видно", заяви той.

Всички представители от страната на феновете на Левски – Хиндлиян, още Димитър Костадинов, също от НКП, Даниел Стрезов от тръст "Синя България", Адриан Петров от "Ултрас Левски" и Илия Христов от сдружение "Сини сърца", се обединиха около мнението, че това е добър вариант, но за него ще са нужни години и не може да стане от днес за утре.

Освен това  Даниел Стрезов добави, че феновете не са готови нито административно, нито финансово, за да поемат управлението на Левски. 

"Това, че ние в България не познаваме други работещи модели, не означава, че такъв не съществува. И не означава, че ние не трябва да се опитаме да ги намерим и приложим

Ако утре акциите бъдат депозирани, нямаме готовност да поемем чисто административно управлението на клуба, да не говорим финансово. Но от друга страна ние сме хората, които посрещаме и изпращаме поредната бащица. Едни и същи действия ще водят до едни и същи резултати. Рискът е концентриран само в едно място", каза той.