Адвокат Радостин Василев коментира дали държавата трябва да помага на Левски в трудния за всички момент с извънредното положение заради коронавируса.

"Държавата през последните 10 години помага на различни клубове по един или друг начин, активно - факт. Дали е целесъобразно, правилно или неправилно, е отделен въпрос. Понеже ме питате за ЦСКА и Левски", започна той пред телевизия 7/8.

"Мисля, че в тази ситуация вече не може да се помага на Левски от държавата. Тя достатъчно много, дълги години подкрепя Левски. Българския футболен съюз през последните 15 години, независимо от появата на Лудогорец, който му е любимец, също подкрепя Левски".

"Левски трябваше да бъде оставен без лиценз много отдавна заради своите задължения, това е истината. В момента държавата не трябва да помага на един от двата гранда, при положение, че остави другия да фалира".

"По-скоро Левски трябва да премине през един катарзис. Това го казвам не защото съм фен на ЦСКА, а защото го изиска справедливостта", добави Василев.