Изпълнителният директор на Левски Павел Колев сподели след края на Общото събрание на клуба, че е готов да понесе своята отговорност за тежката ситуация на "Герена".

"Преминахме през отчета за 2019 г. Разгледахме одиторския доклад, направихме един анализ на всичко, което се е случвало през 2019 година в клуба. Акционерите имаха доста въпроси и за последните шест месеци. Избра се и нов Надзорен съвет - Сираков, Папазов и Петър Ганев. Старият Надзорен съвет беше освободен от отговорност", започна Колев.

"Засега съм изпълнителен съвет, след като се състави УС, ще се стигне и до моята позиция. Аз съм тук не само като изпълнителен директор, а и като човек, който е готов да понесе отговорност за всичко, случило се в Левски през 2019 година. А и през 2020 година, макар че едва ли има човек, който да си мисли, че съм могъл да направя нещо след събитията от януари и февруари."

"Все още нямаме подписа меморандум с феновете, има предложение. Учуден съм, че се е появило вече по медиите. Наско Сираков имаше идея да обяви текста пред феновете и да им се даде възможност да го подпишат."

"Обсъждахме какви са възможностите за партньорство и доколко те могат да са регламентирани и да не взимат от функциите на управителното тяло. Тук става дума за създаване на помощни комисии в Левски, каквито е имало през годините. Например медийна комисия. Това е пожелание, Левски не може да бъде задължен да спазват този меморандум, ако иска", добави Колев.

"Никой не може да наложи отвън политика на клуба. Това е просто меморандум", добави представителят на феновете в Надзорния съвет Петър Ганев.

"Дотук продадените абонаментни карти са над 700. Така че ръст има", заяви след това Павел Колев.