Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков направи първи коментар след края на Общото събрание на клуба, което избра и новия Надзорен съвет.

"Въпреки моето желание, с идеята, че Левски тръгва по нов път за мен беше безсмислено да освобождаваме настоящите и предишните членове на Надзорния съвет. Трябваше да се съобразя с волята на акционерите, макар че имам правомощията да го направя. Това ще стане на другото Общо събрание“, заяви Сираков.

"Не съм Астор. Споделих реалната ситуация, в която се намира Левски. Неща, които са всеизвестни. От къде могат да дойдат финансови постъпления в клуба. Нищо ново с това, което сме споделяли в медиите."

"Дискусиите между фенските организации не мога да ги накарам да се заобичат. Когато става въпрос за интереса на Левски съм споделил, че трябва да гледаме в една посока. Клубът може да сключи споразумение с всяка една фенска организация по всеки един въпрос, когато е в полза на клуба."

"Това, което виждам в последните пет месеца, се забелязва в отношението на акционерите, но това не ме изненадва, защото това са хора, които са част от този клуб вече много години. Всички осъзнават, че Левски се намира в най-тежкия момент, но когато сме всички заедно, ще накараме Левски да полети. Имаме сериозна нужда от спонсорство и рекламодатели. На финалната права сме за част от нещата."

"Ще стартираме сезона. Рано е да се говори обаче с какви футболисти ще го направим. Ще говорим с Георги Тодоров. Подготовката ще започне с него. Ще се разделим с футболисти, които възнаграженията са им големи за възможностите на клуба в този момент."

"Не ми минава през главата, че Левски ще фалира. Нашата позиция не се е променила. Предстоят ни разговори с "Нова". Със сигурност няма да подпишем договор, ако не се променят условията. Левски не е поискал една стотинка от това, което взимат другите клубове."

"Левски предизвиква безгранична любов и омраза. От крайност в крайност. Не желая да бъда арбитър за различията, които имат фенските организации. Левски има нужда от всеки един фен. Привържениците са без аналог в последните пет месеца. Шапки долу. Когато дойдат на стадиона трябва да подкрепят отбора и да гледаме в една посока“, завърши своя коментар Наско Сираков.