Собственикът на Левски - Наско Сираков увери, че отборът ще се опитва да играе печеливш и привлекателен футбол, въпреки сериозното отслабване на неговите редици. Той увери, че Георги Тодоров ще остане треньор на "сините". Голяма цел пред управлението на Сираков е клубът да бъде без дългове до 2023 година.

"През 2004 година, когато се завърнах, заварих 33-ма играчи в съблекалнята. Деветдесет процента от тях бяха минали през националния отбор. Искам да кажа качество. В съблекалнята беше пълно с качество.

През лятото освободихме над 10 човека и въпреки това останаха твърде много добри футболисти. Ставаше дума за чудесна основа, върху която Мъри Стоилов, когото взех на треньорския пост, да работи.

И ние, по някакво невероятно нещастно стечение на обстоятелствата, отново не спечелихме титлата с две изпуснати дузпи в 90-ата и 93-ата минута във Варна и с безумната дузпа, която Топузаков направи срещу ЦСКА.

Това е голямата разлика между тогава и сега. Реалностите обаче показват друго в този момент. Ние все още не знаем какво ще бъде след една седмица, след 10 дни, след един месец. Трябва да видим какво ще успеем да привлечем като футболисти. И то, говорейки за съвсем различни нива на заплащане от това, което е било.

От подобна гледна точка смятам, че двете години - 2004 и 2020 г. са много трудно съпоставими. Това обаче не означава, че не съм си поставил конкретна задача.

Колкото и амбициозно да звучи, тази задача е през 2023 година Левски да бъде без дългове. Или, нека да са останали някакви дългове, но да бъдат пренебрежимо малки и да не застрашават клуба.

Нека не се заблуждаваме. Безспорно е, че Левски ще трябва да премине през своята Голгота. Разбира се, колкото по-кратък е този процес и колкото по-безболезнено премине, толкова по-добре е за всички, които обичат този клуб. За себе си мечтая през септември, или най-късно през октомври да сме стъпили на някаква по-здрава основа.", каза Наско Сираков пред levski 365.com