„Има едно нещо, което никак не съм харесвал в начина, по който се е управлявал Левски през последните години. Няма как да се направи отбор чрез постоянната смяна на играчи. За последните 12 години през Левски са минали сигурно между 250 и 300 играчи. Това е безумно. Това е пагубно за клуба, не само във финансов план!"

Думите са на собственика на Левски Наско Сираков по повод тежката ситуация на "Герена".

„За съжаление обаче това, което най-много не обичам, трябва да направя още в първия момент. Нужно е да сглобим практически нов отбор, да сложим някаква нова основа. Независимо, че сме принудени от обстоятелствата, защото трябва да махнем всички високи заплати, все пак това да смениш почти цял отбор е ситуацията, в която няма как да не допуснеш грешки.

Ние сме и притиснати от времето, защото самата година е такава. Пандемията сви времето между двата сезона, което е само три седмици и нито ще имаме време да се подготвим като хората, нито ще имаме време да направим някаква селекция.

Заради това, за себе си зная, че до януари ще направя не само грешки, но вероятно и откровени глупости, които в друга ситуация не бих сторил. Но след това вече няма да имаме право на грешки. И съм сигурен, че няма да ги и правя. Трябва да заработим така, че от 5 нови играчи за Левски да стават четири. Не както досега – от 11 да има най-много един“, допълни Сираков в интервю за levski365.