ПФК Левски обяви, че до момента са продадени 1676 абонаментни карти за сезон 2020/2021 година. До края на месец август, обаче, мачовете в България ще се провеждат без публика, заради което "сините" ще пускат в продажба колекционерски билети за домакинските срещи на отбора.

"Това няма да ни даде възможност да подкрепим любимия отбор на старта на новото първенство заедно, но за пореден път публиката на Левски ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си специален колекционерски билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а ПФК Левски пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" за мача с Берое от 1-ия кръг на новия сезон в Първа лига. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на Covid-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор", съобщиха от клуба.