Левски очаква добри новини до края на месеца относно преговорите със спонсор. Това разкри членът на Управителния съвет на "сините" Константин Баждеков в интервю за Топспорт.

"Вярвам, че до края на месеца можем да чуем добри новини, свързани с Левски, от гледна точка на стабилизиране финансовата ситуация и осигуряването на важното и така необходимо в момента спокойствие. Надявам се това да се случи, за да се отнеме малко от напрежението, което тегне вече месеци наред", заяви Баждеков, след което се изказа ласкаво и за привържениците, които не спират да помагат финансово на 26-кратния шампион на България.

Това става чрез дарения и различни инициативи, които ръководството организира. Приходите на клуба от "Герена" за месец октомври възлизат на 1 165 496 лева, от които 684 475 са дошли от запалянковците.

"Феновете са и продължават да бъдат основната движеща сила. Приносът им е огромен и не може да бъде измерен само чрез конкретни показатели. Там вече говорим за фактор, който на практика е неизмерим. Обичта, привързаността към клуба. Това не се купува с пари. И е гаранция за просперитета на един клуб, организация, дори и извън пределите на футбола, да речем", добави Баждеков.