Левски води преговори с две чуждестранни компании, които да станат спонсори на клуба. Това заяви Константин Папазов говори в предаването "Игра в центъра".

Той уточни, че разговорите не са никак леки и не каза кога се очаква да има повече яснота. Баскетболният спец добави още, че "сините" продължават да се намират в тежка криза и главният акционер Наско Сираков не поема никакви рискове при плащанията.

Ето какво каза Тити Папазов: 

"Нещата в Левски не са замрели. Случващото се в целия свят се отразява и тук. Левски преживява тежка година, но оцеля най-вече заради привържениците. Левски успява да оцелее в най-тежкия период на света. Човечеството познава много големи драми, но сега в 21 век, това е чумата. Невъзможно е това, което тормози целия свят, да не се отрази и тук. Логично е да сме критични като фенове, но втората бръмка на спасението са играчите, които проявиха огромно разбиране".

"Всякакви твърдения за лоши отношения между мен, Наско Сираков и Павел Колев е отговарят на истината. Феновете изразиха позиция и не бяха съгласни с някои неща. Но силното в Левски е, че хората имат позиции. Те не могат да бъдат манипулирани. Аз не се сърдя на хората, които неистово са ни подкрепяли. Те имат позиция, може да е различна от моята, но е хубаво, че има позиции".

"Според Баждеков, който е доайен, от 2000 година не е имало толкова нисък бюджет в клуба. Сираков е прекалено стриктен и не поема рискове към харченето на пари. Ясно е, че Левски е създаден да побеждава, да е лидер, но реалността е такава. Рано или късно Левски ще бъде там, където му е мястото".

"Има сериозен интересен да влязат две чужди компании, водят се разговори. Но нещата стават много бавно. Левски е най-рекламният продукт в държавата. На този етап нямаме индикации някои да иска дa напусне клуба заради неизплатени заплати. Всички са доста либерални към отбора и имат отношение. Стараем се, със сигурност можем да се справяме по-добре. Полагаме всички усилия да направим най-доброто спрямо дадената ситуация".