Помощник треньорът на Левски Живко Миланов бе видимо ядосан от погромната загуба от Лудогорец с 0:3 на "Герена". Миланов призна, че футболистите имат да получават и няколко заплати.

“Със сигурност двата гола до 11-ата минута дадоха отражение. Дадоха спокойствие на Лудогорец. Те са класен отбор. Лудогорец игра по различен начин и ние не успяхме да се ориентираме през първото полувреме. Оттам ни дойдоха проблемите".

"Лудогорец игра по този начин с ЦСКА. Бях готов за този стил, но не успяхме вътре да се нагласим. След 2:0 стана трудно за нас. Лудогорец е доста класен отбор. Всички голове станаха от наши грешки. Това е неопитност и концентрация. Има ситуации, в които трябва да си по-бърз".

"Лудогорец е агресивен отбор и се възползва от тях. Разград 10 години е най-добрият отбор в България, има най-класните футболисти. Още ни е рано на нас".

"Ситуацията, която е в клуба, надявам се да се оправи и Левски да изглежда по различен начин. Лудогорец ни даде добър урок”, каза Миланов, след което призна, че в клуба има забавяне на възнагражденията. 

“Има забавяне на заплатите на футболистите. Те са професионалисти, още повече и чужденците. Те са наемници. Искам да брагодаря на футболистите, че дават максимума. И днес дадоха максимума, но не се получи. Надявам се нещата да се оправят и финансово, защото когато главата им не е чиста, нащата не се получават”, завърши Миланов.