Станислав Иванов се налага в състава на американския Чикаго Файър. Юношата на Левски дълго време лекува контузия, която го извади извън терени за пет месеца. Иванов се възстанови в края на юли, след което има осем мач за отбора си.

Нападателят продължава да следи всичко случващо се в Левски, а спомените му за попадението срещу ЦСКА при 2:2 през 2019 се засилват с наближаването на битката между двата отбора.

"Не мога да давам оценки на представянето си все още. Преди около два месеца се върнах от дълга контузията, продължила близо 5 месеца, и сега с всеки изминал ден се чувствам все по-добре. Работя допълнително, за да върна формата която искам", коментира Иванов пред "Топспорт".

"Смятам, че нивото в МЛС е доста високо. Доста физически и технически добре са отборите. Играе се на много високо ниво всеки един мач и всички противници могат да победят всеки. В тренировъчния процес също се набляга на физическото състояние на играчите.

"Следя всичко случващо се в Левски. Смятам, че има положителна промяна и съм доста позитивно настроен и се надявам отборът да се превърне в това, в което всички ние искаме. Не мога да дам съвети за Вечното дерби. Няма как да има по-голяма мотивация за един играч от това да играе едно дерби и стадионът да бъде пълен. Феновете чакат този мач и се надявам на добра игра и повече желание за победа на момчетата.

Независимо какво е състоянието на двата отбора, който покаже повече желание и иска победата, той ще победи ! Надявам се и съм сигурен, че феновете ще повдигнат настроението на футболистите. За мен това са най-хубавите мачове за един футболист.

Хубаво е, че се дава шанс на доста млади момчета - те имат добри качества. Трябва да работят всеки ден, за да може да се усъвършенстват, но смятам че в момента правилният човек е в Левски и той ще им помогне много. От тях зависи колко игрово време ще получават.

Трябва време на младите, защото виждате, всеки млад футболист има силни и слаби мачове. Когато започне да се държи едно добро ниво, тогава може да кажем, че са си свършили работата. Желая успех в дербито и се надявам на положителен резултат", сподели още бившият футболист на Левски.