Звездата на Левски Георги Миланов сподели мнението си след победата с 1:0 над Черно море. Халфът похвали варненци за терена на „Тича“ и коментира предстоящия финал за Купата на България срещу ЦСКА.

"Изключително важен мач за нас, защото ние имаме две цели. Засега вървим в добра възходяща линия, потрудихме се много, на моменти страдахме за тази победа, във Варна тежко се играе. Искам да поздравя домакините - за първи път играя на такъв отличен терен, имаше битка, футбол, всичко".

"Искам да благодаря на нашите фенове, за страхотната подкрепа, получи се истински празник на този светъл празник. Свикнал съм да получавал ритници, не само по нашите терени, стискам зъби, остана малко, ще дадем всичко за най-важния мач", заяви Миланов.

"Ще има хубаво настроение сега в самолета, с който се прибираме. Радостен съм, че и на рождения ми ден, и на именния ми ден побеждаваме, чувството е двойно, радостен съм, момчетата се постараха да получа един хубав подарък, засега всичко е по план".

"През тази година мисля, че имаме само една загуба, от Лудогорец за първенството по нелеп начин, в страхотна серия сме. Не трябва да се главозамайваме, имаме седем-осем дни до финала, ще направим всичко по силите си да зарадваме нашите фенове и да спечелим купата", допълни халфът.