Фенклубове на Левски от цялата страна подкрепиха Станимир Стоилов в искането му „клубът да бъде изчистен от паразити“.  Припомняме, че Мъри поиска оставката на члена на Надзорния съвет Константин Папазов.

„Ние от Blue Boys Петрич заставаме твърдо зад Станимир Стоилов, зад всяко негово действие и зад всяко негово решение начело на любимия Левски.

Смятаме, че е крайно време клубът да се изчисти от всички вредни паразити, които не спираха да му нанасят вреди и щети през последните години. Вярваме безусловно в Мъри и съветваме всички знайни и незнайни герои да си мерят приказките по негов адрес, преди да е станало прекалено късно. Няма да ви споменаваме имената, защото сте прекалено малки и ниски.  Левски на левскарите! Левски на Мъри!

За Левски, истината, свободата!“, написаха петричани.

От Blue Boys Троян също пуснаха декларация. „Затварям чалготеката на „Герена“, отварям професионалния футболен клуб!“ С тези знакови думи Мъри Стоилов се завърна в Левски след 13-годишно отсъствие далеч от клуба. Ние заставаме плътно зад всяко негово действие по пътя към изчистването на любимия ни отбор от всички вредни за него елементи“.