Американският Ню Йорк Сити умува дали да не повиши офертата за централния защитник на Левски Хосе Кордоба, пише "Тема спорт". Клубът търси да се подсили в отбрана и e отправил първото си предложение от около 1,5 милиона евро за панамския национал.

От „Герена“ обаче не са били удовлетворени и са го отклонили. Преди дни стана ясно, че мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е стопирал трансфера на Кордоба в датския Брьондби, като предложението е било от 2 милиона евро. Преди това такова бе дошло и от руския Сочи, който изкушаваше бранителя с много висока заплата.

Трансферният прозорец в САЩ отвори на 31 януари и ще продължи до 23 април. Отборите от МЛС използват основно тези дати, за да изградят съставите си, а по-малко сделки се осъществяват през лятото. Именно това кара Ню Йорк Сити все още да обмислят да изпратят на „Герена“ по-завишена оферта. Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че няма да се продават основните играчи, но по казуса с Хосе Кордоба може да има по-различна развръзка.

Снимка: Lap.bg