Наставникът на сините Станимир Стоилов говори за евентуално напускане на Филип Кръстев и Андриан Краев, както и продажба на други от основните футболисти на сините през лятото.

„Винаги сме оптимисти, че нещо може да се намери за алтернатива на тези играчи. Но единствено на Филип Кръстев му изтича преотстъпването през лятото и евентуално ще изявим нашето желание да продължим наема. Важно е и неговото какво ще бъде. Дали му харесва това, което се случва в Левски и иска да продължи да носи синия екип“, заяви Стоилов пред БНР.

„Ще видим ситуацията, която е в клуба и нуждите му. Дали ще успяваме да покриваме ангажиментите си и дали ще намерим достатъчно спонсори. Както и докъде стигат желанията на ръководството и спонсорите да плащат заплатите им. Ако зависи от мен и имаме достатъчно финансиране, не бих се разделил с малкия брой играчи, който имаме, а бих добавил. Въпрос на ситуация и възможности на клуба. За селекция имаме някакви идеи, но вече е много трудно. В началото беше по-лесно и стигнахме до някакво ниво, Сега трябва да се надгражда, а за това трябва доста по-сериозно финансиране“, добави още той.