Левски продължава подготовката си за домакинството на Арда. Вчера сините проведоха интензивно занимание, в което акцентът падна върху заучените положения и разиграването в атака в новата тактическа схема.

По време на лагера в турския курорт Белек столичани заложиха на много отигравания от заучени ситуация, като първият гол срещу Пирин падна именно след такава. Вчера отборът проведе и игра на половин терен, в което атакуващите футболисти бяха пресирани високи и трябваше бързо да изнасят топката. В тези разигравания бековете Патрик-Габриел Галчев и Цунами отново навлизаха навътре, като целта бе двамата да се озовават на стрелкови позиции, атакувайки през центъра или да бъдат извеждани от своите съотборници на такива.

Асен Чандъров също взе участие във вчерашното занимание на отбора наравно със своите съотборници. Единствено 25-годишният халф не бе използван в двустранната игра, като тогава въртеше обиколки. Полузащитникът получи контузия по време на лагера в Турция, което го принуди по-рано да се завърне в София и пропусна гостуването на Пирин в Благоевград.