Бившият футболист и треньор на Левски – Емил Велев-Кокала, коментира пред Gol.bg развитието на битката за титлата през титлата през този сезон. Според 62-годишният специалист Лудогорец няма да бъде детрониран и ще продължи с тоталната си доминация, триумфирайки като шампион за 13-пореден път.

Кокала е на мнение, че Левски има потенциал да се бори за второто място, въпреки че в момента изостава с 6 точки от Черно море и ЦСКА, които са втори и трети в класирането с по 51 точки.

Мисля, че Левски има възможност да гони второто място, защото първото е окупирано от доста дълго време“, отсече Велев пред Gol.bg.

Той е категоричен, че няма шанс Лудогорец  да бъде свален от трона си не само през тази кампания, но и още дълги години. Така Велев предначерта доминацията на разградчани да продължи и през следващите сезони.

Аз не визирам, че Лудогорец ще станат шампиони само сега.Това ще продължи доста дълги години. Няма кой да ги бутне. Организацията им е сериозна. Базата им е прекрасна, най-добрата в България. Привличат стойностни футболисти, защото имат средства. Това е основното, което ги крепи на първото място и не виждам в следващите години как ще бъдат настигнати", прогнозира Кокала.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кокала изби рибата пред Gol.bg и отсече: Левски трябваше да вземе Алекс Колев, може да гони 2-ото място

ОЧАКВАЙТЕ И ТРЕТА ЧАСТ ОТ ИНТЕРВЮТО С ЕМИЛ ВЕЛЕВ ПРЕД GOL.BG

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg