Бившият помощник-треньор на Левски Цанко Цветанов бе гост в студиото на Сдружение „Левски на левскарите“. Асистентът на Станимир Стоилов - Мъри говори за идеята феновете да управляват клуба, инфраструктурата на българските стадиони и талантите на „Герена“.

„Моделът с фенове, спонсори и членска маса да управлява клуба работеше, но се искаше дълго време, което не бе дадено. Материалната база в България е срам за футбола, изключвам Лудогорец и Ботев Пловдив. Когато привличахме Хосе Кордоба, заедно с него дойде агент от Панама. Човекът очакваше от „Герена“ нещо друго, стана му неудобно и ни каза: „Добре е, но е малко старичко. Стадион „Васил Левски“ също е срам за България“, заяви Цветанов.

„За последните 10 години колко футболисти се купиха в Левски? Парите, които бяха дадени за играчи, стигаха за нов стадион, но който стане шеф на „Герена“, или преследва нещо като личен интерес, или търси политически дивиденти“, добави още той.

„Бяха наложени Пламен Андреев и Марин Петков. Защо не се прави и с други млади играчи. Пламен е на 19 години, не го съсипвайте. Той има бъдеще голямо“, каза бившият футболист на сините.