Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще вземе само един нов помощник в своя щаб, разбра "Тема Спорт". Това е бразилецът Даниел Моралес, който беше в екипа на хасковлията и при първия му престой начело на ЦСКА.

Моралес е полезен с владеенето на португалски език, което улеснява комуникацията с голяма част от чужденците. В момента обаче Моралес има ангажимент към юношеския тим до 18 години, който ще играе за Купата на БФС. Малките армейци, които са водени от бразилеца, имат полуфинали със Септември Сф. Двубоите са на 6 и 13 щли (понеделник), а финалът на 20-и.

Моралес ще изпълни ангажимента си към тази формация и след това ще се псиъедини към Стамен Белчев, на практика от началото на следващия сезон. Другите помощници остават - кондиционният наставник Кирил Динчев, треньорът на вратарите Ивайло Петров-Пифа и асистентите Добри Митов и Ивайло Станев. При миналия си престой в ЦСКА Белчев работеше с наставника на вратарите Ивайло Иванов и със Стефан Генов, който обаче поне засга няма да са част от екипа му.