Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков е спокоен преди утрешното "червено" дерби с ЦСКА. 

"Очаквам добър мач и победа. За футбола в България се случи този дългоочакван мач се случи още в първия кръг. Не съм се замислял за провокации", заяви Балъков.

"Ние сме си свършили работата на тренировките. Погледнато отвън напрежението е огромно, но то е такова и за двата отбора. Аз нямам притеснения, ние нямаме какво да губим. Излизаме само за победа."

"Нормални са ни отношенията с г-н Гриша Ганчев. Аз съм работил в неговия клуб. Него трябва да го питате дали той има проблеми с мен, аз нямам. Той знае, че треньорската професия е такава, че понякога мога да бъда и противник."

"Дали ще победя ЦСКА-София или Левски е без значение. Ние винаги даваме всичко от себе си. Не сме баба Ванга да предричаме какво ще стане. Ние сме се подготвили добре и ще се опитаме да реализираме това, което сме тренирали."

"Докато има трансферен прозорец винаги има възможност да има нови играчи. Без фенове няма футбол. Това е едно добро решение за мен, като се абстрахираме от факта, че играем в по-специален мач и емоциите трябва да бъдат контролирани. Който твърди, че ЦСКА 1948 е еднодневка са провокации. Няма нищо, което да ми говори за такова нещо", завърши Балъков.